Open Inloop GGZ

Elke donderdag is er in gemeente Schinnen een Open Inloop GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg). Alle inwoners van gemeente Schinnen zijn welkom, met name mensen die zelf te maken hebben met GGZ-problematiek of die bijvoorbeeld een familielid, vriend of buur hebben met GGZ-problematiek.

Wil je graag in contact komen met anderen? Wil je graag activiteiten doen, maar weet je niet hoe? Zit je met een vraag of een probleem? Hiervoor is de Open Inloop GGZ geopend. Onze gespecialiseerde begeleiders zijn er voor deze vragen en activiteiten. Er zijn veel mogelijkheden en materialen, zoals spellen, creatieve materialen, een keuken om eventueel samen eten te maken en een plek om individuele gesprekken te voeren.

De Open Inloop is elke donderdag  van 10.30 uur tot 14.30 uur (in de Hoeskamer van Schinnen Bruist, Burgemeester Pijlsstraat 1e, 6365 CG Schinnen (JIS-gebouw). De koffie staat klaar!

De Open Inloop GGZ wordt in opdracht van de gemeente Schinnen uitgevoerd door OZO/Daelzicht, met medewerking van Schinnen Bruist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jacqueline Beck Bougie, jacqueline.beck-bougie@daelzicht.nl  0641999724

Arend te Velde, arend.tevelde@daelzicht.nl  0642911699