Werkzaamheden kruispunt Hommerter Allee / Allee Hoofdstraat

Maandag 17 september start Rasenberg Infra B.V. met werkzaamheden aan het kruispunt Hommerter Alle/Allee Hoofdstraat in Amstenrade. Het volledige kruispunt wordt afgesloten, vanwege de veiligheid van de weggebruikers én de wegwerkers. Dit is in overleg besloten met de omgeving en in het bijzonder de ondernemers en winkeliers op de Hoofdstraat. Er worden omleidingsroutes ingesteld voor het doorgaande verkeer. Lokaal verkeer is daarnaast beperkt mogelijk.

De werkzaamheden duren ongeveer 7 weken.

Waarom worden er werkzaamheden uitgevoerd?

Omdat binnenkort de Buitenring (bij de Allee) geopend wordt, zal er extra verkeer richting de kruising Hommerter Allee/Alleen Hoofdstraat komen. De reconstructie van het kruispunt is nodig om het verkeer in de toekomst veilig en vlot te laten plaatsvinden.

Relevante informatie

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onderstaande documenten!

  1. Rapportage verkeersstudie kruispunt Hommerter Allee / Allee
  2. Ontwerp kruispunt Hommerter Allee / Allee / Hoofdstraat
  3. Omleidingsroute / verkeersmaatregelen

Mocht u vragen hebben over het proces en de omgeving, dan kunt u contact opnemen met de heer Ralph van den Waardenberg (Bereikbaar via 14-046 of via r.vandenwaardenberg@schinnen.nl) – projectmanager Gemeente Schinnen reconstructie kruispunt Hommerter Allee / Allee / Hoofdstraat. Heeft u specifieke vragen over de bereikbaarheid van uw perceel tijdens de reconstructiefase, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder: de heer Pascal Ridderbeks. Zijn contactgegevens worden nog t.z.t. op deze website geplaatst.

  • RSS