Wmo-vervoer door Omnibuzz (07-12-2016)

Omnibuzz

Vanaf 11 december verzorgt Omnibuzz namens 32 Limburgse gemeenten het doelgroepenvervoer in het kader van de Wmo. Omnibuzz is de opvolger van Regiotaxi. Dat betekent dat vanaf 11 december ook de naam Regiotaxi Limburg verdwijnt.

Omnibuzz

Omnibuzz zorgt voor uw vervoer, uw vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de afhandeling van eventuele klachten. De afgelopen tien jaar heeft Omnibuzz het regiotaxivervoer al uitgevoerd voor tien gemeenten in de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland.

Er verandert niets!

Omnibuzz beschikt over de klantgegevens van alle klanten die voorheen met Regiotaxi in Limburg reisden, over uw speciale vervoersindi­caties, geregistreerde hulpmiddelen, bege­leiders en vaste ritten. Vanaf 11 december 2016 verandert er voor u dus niets en loopt alles door zoals u gewend bent.

Tarief

Het tarief dat u betaalt voor uw vervoer, blijft voorlopig ongewijzigd. In de loop van 2017 kunnen de gemeenten een nieuw tarief vaststellen.

Reizen met het OV

Doordat het openbaar vervoer (OV) contract met Veolia op 10 december afloopt, vervallen ook de afspraken die gemeenten en Omnibuzz met de huidige vervoerder (Veolia) hebben gemaakt. Het gaat om de OV-jaarkaart in de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland en het gratis openbaar vervoer in Noord- en Midden-Limburg. Arriva is de nieuwe organisatie die het OV (alle trein- en busverbindingen) in Limburg gaat organiseren. Omnibuzz is in gesprek met Arriva over de moge­lijkheden om het reizen in het OV voor u makke­lijker te maken. Zodra hierover meer bekend is, wordt u geïnformeerd.

Belangrijke informatie

www.omnibuzz.nl

Ritreservering: Telefoonnumer 0900 0699

Ritten reserveren, ritten annuleren, te laat meldingen, informatie over geboekte ritten:

Maandag t/m donderdag: tussen 06.00 - 24.00 uur

Op vrijdag en zaterdag: tussen 06.00 - 02.00 uur

Op zondag en feestdagen: tussen 07.00 - 02.00 uur

E-mail: ritreservering@omnibuzz.nl

  • RSS