Stoptober! (05-09-2018)

logo van stoptober

28 dagen stoppen met roken?
Dat kan met Stoptober! 

De vijfde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken.

Inschrijven

Vanaf 7 september start de inschrijving voor Stoptober 2018 op www.stoptober.nl !

Doe mee (als je rookt!) en stop samen met anderen een maand lang met roken.

In de afgelopen jaren zijn al meer dan 200.000 stoppers jou voorgegaan en hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt.

Stoppen met roken doe je niet alleen

Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app. In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang dagelijkse je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Ook heeft de app een community functie, zodat je steun kan krijgen van bijvoorbeeld je voetbalteam, je straat of van je collega’s. Via social media (FacebookTwitterInstagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook kunnen deelnemers een gratis Stoptober Magazine ophalen bij het Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober! Je leest er alles over op www.stoptober.nl die 7 september live gaat en waar je je kunt inschrijven, want jij doet toch ook mee?

  • RSS