Project Dubbel Duurzaam (11-07-2017)

Is uw huis klaar voor de toekomst? Vraag een scan aan bij Dubbel Duurzaam en weet wat u moet doen! Er komt dan een coach langs die samen met u kijkt welke mogelijkheden u heeft om uw huis toekomstbestendig te maken!

Er zijn twee soorten scans:

  • een zorgscan, waarbij wordt gekeken naar mogelijke maatregelen om langer, veiliger en prettiger in uw eigen woning en woonomgeving kunt blijven wonen;
  • een energiescan, waarbij onder andere wordt gekeken naar energiebesparende maatregelen en de mogelijkheid voor zonnepanelen;

In beide gevallen komt er een Dubbel Duurzaam-coach bij u thuis voor een gesprek en een scan van uw huis. Na afloop ontvangt u de bevindingen in een rapport:

  • U krijgt hiermee inzicht in de meest aantrekkelijke energiebesparingsmogelijkheden van uw woning en in de maatregelen die nodig zijn om langer veilig, gezond en comfortabel te blijven wonen.
  • U kunt kleine energiebesparende- en/of  maatregelen om langer en veiliger in uw woning te blijven wonen (bijvoorbeeld tochtstrippen en anti-sliptegels) bestellen. Deze kunnen gratis bij u thuis worden aangebracht.
  • U kunt een voordelige lening afsluiten via de stimuleringslening Duurzaam Thuis van de provincie Limburg, tegen een rente die aanzienlijk lager is dan bij een gangbare lening.
  • U kunt tegen een geringe vergoeding gebruikmaken van offerteadvies en ontzorging bij het aanbrengen van de maatregelen.

U kunt een scan aanvragen op https://dubbel-duurzaam.nl/ of door te bellen naar 06 – 2844 9785. De energiescan en de zorgscan kosten € 42,35 elk. De Stichting Dubbel Duurzaam is onafhankelijk en wordt gesteund door de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Schinnen, Sittard-Geleen en Valkenburg aan de Geul.

  • RSS