Meer zonnepanelen in Schinnen (02-03-2018)

logo ga voor duurzaamheid

Het project Zorgeloos Zonnepanelen van de gemeente Schinnen  heeft in onze gemeente inmiddels bijna 200 deelnemers gehaald. Dat levert de komende periode een grote besparing op voor alle deelnemers én het milieu. Een geweldig positieve ontwikkeling. De gemeente wil het aantal deelnemers verder verhogen en daarom gaan we dit jaar verder met het project.

Op 6 februari was in Oirsbeek een goed bezochte informatiebijeenkomst over zonnepanelen. Veel woningeigenaren uit onze gemeente toonden belangstelling in de aanschaf van zonnepanelen via het project Zorgeloos Zonnepanelen. Op de avond werd door de gemeente Schinnen samen met Volta Limburg informatie verstrekt over de mogelijkheden, voorwaarden, tarieven en de voordelen die zonnepanelen opleveren.  De gemeente hoopt  dat ook dit jaar weer veel mensen besluiten om hun koopwoning uit te rusten met zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een goede investering voor uw beurs en milieu. Bij deelname aan Zorgeloos Zonnepanelen wordt u tegen gunstige voorwaarden eigenaar van nieuwe zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. Vanaf dag één wekt u zelf eigen energie op, bespaart u op uw energiekosten en levert u een positieve bijdrage aan het milieu. En partner Volta Limburg ontzorgt u in het hele traject, van aanschaf en installatie tot onderhoud en garantie.

Meer informatie?

Klik hier voor de presentatie van de informatiebijeenkomst. Belangstellenden kunnen over het project meer informatie inwinnen op www.voltasolar.nl/schinnen

  • RSS