Informatieavond ondernemers (04-05-2018)

Gemeente Schinnen maakt werk van duurzaamheid. Samen met inwoners en bedrijven heeft de gemeente de belangrijke taak om een uiterste inspanning te leveren voor een duurzame leefomgeving. We willen dat onze volgende generaties straks in een zo schoon en gezond mogelijke omgeving leven en opgroeien. Gemeente Schinnen telt veel ondernemers met kleine en grote bedrijfsgebouwen. Wij denken dat bij deze bedrijfsgebouwen op gebieden zoals energie en asbestsanering veel (duurzame) winst is te halen.

Gemeente Schinnen organiseert woensdagavond 20 juni een informatieavond speciaal voor ondernemers. Thema‚Äôs zijn energiebesparing, zonne-energie en sanering van asbestdaken van bedrijfsgebouwen. Tijdens de infoavond gaan we nader in op praktijkvoorbeelden, wettelijke verplichtingen en subsidiemogelijkheden.  Op deze avond zullen ondernemers, met name uit Schinnen zich op een informatiemarkt presenteren op genoemde terreinen. Zo brengen we  ook ondernemers uit Schinnen en specialisten op het gebied van energiebesparing, zonne-energie en asbestsanering bij elkaar. U kunt zich aanmelden voor deze informatieavond via w.berns@schinnen.nl

Oproep aan gespecialiseerde ondernemers

Wij zijn op zoek naar ondernemers uit Schinnen die gespecialiseerd zijn in advisering en/of uitvoering van duurzame energieopwekking (bijv. zonnepanelen), energiebesparing en asbestsanering. Deze Schinnense bedrijven willen wij de mogelijkheid bieden om zich tijdens deze infoavond te presenteren. Zij gaan het gesprek aan met bezoekers van de informatieavond over energie en asbestsanering om mogelijke vormen van samenwerking te bespreken. Ondernemers uit  Schinnen die zich willen presenteren op deze informatieavond kunnen dit kenbaar maken tot uiterlijk 6 juni via w.berns@schinnen.nl.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 20 juni om 19.30 uur in MFC De Oirsprong, In de Pollack 4 te Oirsbeek.

  • RSS