Infoavond duurzaamheid ondernemers (11-06-2018)

Gemeente Schinnen maakt werk van duurzaamheid. Samen met inwoners en bedrijven heeft de gemeente de belangrijke taak om een uiterste inspanning te leveren voor een duurzame leefomgeving. Gemeente Schinnen telt veel ondernemers met bedrijfsgebouwen. Wij denken dat bij deze bedrijfsgebouwen op energiegebied en asbestsanering veel winst is te halen.

De gemeente organiseert woensdag 20 juni een informatieavond speciaal voor ondernemers. Thema‚Äôs zijn energiebesparing, zonne-energie en sanering van asbestdaken van bedrijfsgebouwen. Tijdens de infoavond gaan we in op praktijkvoorbeelden, wettelijke verplichtingen en subsidiemogelijkheden. 

Oproep Schinnense ondernemers

We gaan deze avond ook ondernemers uit Schinnen en specialisten op het gebied van energiebesparing, zonne-energie en asbestsanering bij elkaar brengen. Daarvoor zijn wij op zoek naar ondernemers uit Schinnen die gespecialiseerd zijn in duurzame energieopwekking (zoals zonnepanelen), energiebesparing en asbestsanering. Deze Schinnense bedrijven bieden wij de mogelijkheid om zich tijdens deze infoavond te presenteren en over energie en asbestsanering met andere ondernemers in gesprek te gaan over mogelijke vormen van samenwerking. Gespecialiseerde ondernemers uit  Schinnen die zich willen presenteren roepen wij hiermee op om hun actieve deelname zo snel mogelijk kenbaar te maken via onderstaand emailadres.

De informatieavond is op woensdag 20 juni om 19.30 uur in MFC De Oirsprong, In de Pollack 4 te Oirsbeek. Aanmelden kan met een mailtje w.berns@schinnen.nl

  • RSS