Hoeskamer Doenrade geopend (16-11-2017)

Wethouders met taart

Maandag 13 november is de Hoeskamer in Doenrade officieel geopend! Wethouders Jeannette Quadvlieg en Roy van der Broek gaven het startschot door het symbolische lintje op de taart door te snijden.

De Hoeskamer is opgezet onder leiding van opbouwwerker Henk Bego van Partners in Welzijn. Samen met een aantal inwoners van Doenrade is gekeken naar wat de wensen en behoeften zijn. Dit heeft geleid tot de start van de Hoeskamer: een gezellige ontmoetingsplek voor alle inwoners van Doenrade en omstreken. U kunt er terecht voor een praatje, een kopje koffie of om gezellig samen activiteiten en spelletjes te doen. De Hoeskamer is elke twee weken open, op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. De komende periode zal dit zijn op 27 november, 11 december en 8 januari. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de activiteiten van de  Hoeskamer. Wel wordt een vergoeding gevraagd voor consumpties en voor deelname aan bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld voor materiaalkosten van creatieve activiteiten.

U vindt de Hoeskamer in Gasterie Dobbelsteyn aan de Kerkstraat 23 in Doenrade. Kom gerust eens kijken! En neem ook uw partner, vriendin, buurman of buurvrouw mee!

Toeschouwers  Gasten in hoeskamer

  • RSS