Duurzaamheid: Verkoop verlichtingsarmaturen (16-09-2016)

Armatuur

Gemeente Schinnen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van de gemeente is het ombouwen van de bestaande openbare verlichting naar LED-verlichting.

Dit betekent dat de oorspronkelijke verlichtingsarmaturen (zonder mast) verkocht worden. Dit zijn grotendeels energiezuinige verlichtingsarmaturen. De prijs voor de standaardarmaturen Koffer, Kegel en Osiris is € 5,- per stuk. De prijs voor het Alura-armatuur is € 10,- per stuk.

Koffer

Koffer


Kegel

Kegel

Osiris

Osiris

Alura

Alura

Verkoop

De verkoop start op maandag 10 oktober (de Dag van de Duurzaamheid) om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Andere verkoopmomenten zijn donderdag en vrijdag 13 en 14 oktober tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Het verkoopadres is het gemeentelijke bedrijfsgebouw, Hoeverveldweg 20, 6365 CZ te Schinnen. De armaturen kunnen alleen contant betaald worden en u dient ze zelf op te halen.

Interesse?

Heeft u belangstelling voor één of meerdere armaturen neem dan vanaf 27 september contact op met de heer A. Cuijpers, sector Ontwikkeling & Beheer, T 14 046.

  • RSS