Bewoners maken Parkstad (23-04-2018)

Met de nieuwe gemeente Beekdaelen is gemeente Schinnen aangesloten op het project IBA Parkstad. Nieuwe ontwikkelingen worden mede mogelijk gemaakt door IBA. Een nieuw initiatief is het bewonersfonds ‘Bewoners maken Parkstad’. Bewoners met goede ideeën kunnen snel geholpen worden om hun buurt beter te maken. Ook in Schinnen en straks in Beekdaelen.

Brengt jouw idee mensen bij elkaar, maakt het de omgeving mooier, of komt het de buurt op een andere manier ten goede? IBA Parkstad nodigt alle enthousiaste bewoners met goede ideeën uit om onze omgeving nog beter te maken. Als bewoner ken je de buurt, de bewoners en het verenigingsleven het beste, dus vertel ons jouw idee! Geen ingewikkeld projectplan, maar eenvoudig met je eigen woorden. Vervolgens zal het bewonerspanel, binnen 6 weken, besluiten welke ideeën worden opgenomen in het bewonersfonds.

Samen tot de beste ideeën
Om initiatieven vanuit de inwoners van Parkstad te stimuleren heeft IBA een panel samengesteld. Het panel beschikt over een hoop expertise, maar werkt graag samen met de inwoners van Parkstad. Het panel van Parkstedelingen beoordeelt de initiatieven, maar ook de populariteit in de buurt telt mee. Bewoners kunnen de inzendingen op de IBA website bekijken en een stem uitbrengen. Zo komen we samen tot de beste ideeën en maken we Parkstad beter.

Hoe werkt het?
Iedereen kan meedoen! Heb je een goed idee of ken je een project dat ondersteuning verdient? Laat het ons weten. Betrokkenheid bij een project is geen voorwaarde om een project aan te dragen. Draag jij een project een warm hart toe of vind je het gewoon een fantastisch project? Tip ons! Wie weet kunnen we dit project wel opnemen in het bewonersfonds.

Kijk voor meer informatie op www.iba-parkstad.nl/bewonersmakenparkstad

  • RSS