11/10: Straathoeksessie Oirsbeek (20-09-2017)

In gemeente Schinnen doen we het samen!

Straathoeksessie Oirsbeek 11 oktober 2017
Uw dorp, buurt, straat: ONZE GEZAMENLIJKE ZORG!

Gemeente Schinnen heeft buurtgericht werken hoog in het vaandel staan. Verschillende instanties zoals gemeente Schinnen, Politie, Partners in Welzijn en Woningbouwvereniging Zo Wonen besteden dagelijks veel zorg aan uw woonomgeving.

Een van de gezamenlijke doelen is het creëren van een veilige en leefbare woonomgeving. Maar wat verstaat u als dorps- of buurtbewoner onder een veilige en leefbare woonomgeving. Hoe kijkt u naar uw dorp, buurt of straat? Zijn er verbeterpunten om nog beter te maken? Wat moet er zeker niet veranderen in uw woonomgeving?

Om hierover meer duidelijkheid in te krijgen willen wij graag met u in gesprek!            

Op woensdag 11 oktober staan we van 13.30 tot 16.30 uur met onze Partytent, met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai op de markt in Oirsbeek (voor supermarkt de Jumbo). Tijdens deze bijeenkomst kunt u zelf zaken aandragen waarvan u denkt dat die de veiligheid en leefbaarheid van uw leefomgeving positief kunnen beïnvloeden. Ook burgers die niet in Oirsbeek wonen zijn van harte welkom!

Wij zijn samen verantwoordelijk voor een fijne wijk om in te wonen. Wij willen u daar graag in ondersteunen! We hopen u dan ook te ontmoeten in de tent of op straat.

  • RSS