Een afspraak maken

Klik hier om een afspraak te maken

Een afspraak maakt u als u een identiteitsbewijs of rijbewijs wilt aanvragen, informatie wilt over vergunningen of verbouwen of als u wilt spreken over participatie (sociale zaken) of WMO (wet maatschappelijke ondersteuning). In het overzicht producten en diensten vindt u meer inhoudelijke informatie. U kunt alleen met een afspraak in het gemeentehuis terecht!

Online een afspraak maken

Via deze link kunt u online een afspraak maken! Let erop dat u de afspraak ook daadwerkelijk bevestigt bij de laatste stap. U ontvangt hierna altijd een bevestigingsmail. Daarin staat aangegeven wat u eventueel mee moet nemen. Als u geen bevestiging heeft ontvangen, is de afspraak niet ingepland en dient u contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14 046. Bel dit nummer ook als het onderwerp waarover u een afspraak wilt maken er niet tussenstaat.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Dit kan via de linkjes, die onderaan in de bevestigingsmail staan.

Afspraken kunnen worden ingepland tijdens openingstijden van de balies:

Dag Tijd
Maandag 09.00 - 12.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.00 uur
Woensdag 14.00 - 19.30 uur
Donderdag 09.00 - 12.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Telefonisch een afspraak maken

Als u telefonisch een afspraak wilt maken, belt u 14046.

Afhalen reisdocument of rijbewijs

Alleen voor het ophalen van een reisdocument of rijbewijs dat u al heeft aangevraagd in het gemeentehuis, kunt u zonder afspraak langskomen. Dit kan op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en op woensdag tot 19.30 uur.