Een afspraak maken

Klik hier om een afspraak te maken

Een afspraak maakt u als u een identiteitsbewijs of rijbewijs wilt aanvragen, informatie wilt over vergunningen of verbouwen of als u wilt spreken over participatie (sociale zaken) of WMO (wet maatschappelijke ondersteuning). In het overzicht producten en diensten vindt u meer inhoudelijke informatie. U kunt alleen met een afspraak in het gemeentehuis terecht!

Online een afspraak maken

Via deze link kunt u online een afspraak maken! Let erop dat u de afspraak ook daadwerkelijk bevestigt bij de laatste stap. U ontvangt hierna altijd een bevestigingsmail. Daarin staat aangegeven wat u eventueel mee moet nemen. Als u geen bevestiging heeft ontvangen, is de afspraak niet ingepland en dient u contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14 046. Bel dit nummer ook als het onderwerp waarover u een afspraak wilt maken er niet tussenstaat. De medewerkers van het KCC helpen u dan graag verder.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Dit kan via de linkjes, die onderaan in de bevestigingsmail staan.

Afspraken kunnen worden ingepland tijdens openingstijden van de balies:

Dag Tijd
Maandag 09.00 - 12.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.00 uur
Woensdag 14.00 - 19.30 uur
Donderdag 09.00 - 12.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Telefonisch een afspraak maken

Als u telefonisch een afspraak wilt maken, belt u 14046.

Afhalen reisdocument of rijbewijs

Alleen voor het ophalen van een reisdocument of rijbewijs dat u al heeft aangevraagd in het gemeentehuis, kunt u zonder afspraak langskomen. Dit kan op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en op woensdag tot 19.30 uur.